Beste opdrachtgever,

Wij zijn een modern en gedreven uitzendbureau in Nieuwegein dat werkgevers in de regio voorziet van Toppers. Waarom Toppers? Omdat wij dankzij onze ruime ervaring en zorgvuldige screening garant staan voor een goede ‘match’ tussen vraag en aanbod. Een kandidaat van Matchjobs is voor u als werkgever ook echt een Topper. Wij bieden zowel vakantiewerk als parttime- en fulltime banen aan.

De match

Onze kernactiviteit is het uitlenen van passend personeel aan inleners. Op deze manier ontlasten wij u in uw zoektocht naar (tijdelijk) personeel en creëren wij de ideale match!

Flexibel

Wij leveren parttime- en fulltime arbeiders naar gelang uw behoefte. Kunt u een Topper gebruiken? Geef hier uw personele behoefte aan, dan nemen wij contact met u op.

Functies

Wij selecteren Toppers voor relatief eenvoudige werkzaamheden o.b.v. het functieprofiel. Denk hierbij aan winkel-, magazijn-, sjouwwerk- en horecawerkzaamheden.

Vaste dienst

Wist u dat u onze Toppers ook kunt overnemen? Op deze wijze ontlasten wij u in uw werving- en selectieproces. Laat u overtuigen van de kwaliteit van onze Toppers!

Last minute opdrachten

Zit u met het handen in het haar omdat u onverwacht extra krachten nodig heeft? Geen probleem! Bij Matchjobs kunt u ook terecht voor uw last minute aanvraag voor personeel. Neem direct contact met ons op via 06-21567667 en wij helpen u aan een Topper!

Inhuren Topper(s)

Topper(s) nodig? Wij selecteren kandidaten die matchen met uw aanvraag. Vul het aanvraagformulier in om een offerte te ontvangen. Onze Toppers zijn van te voren bij ons op gesprek geweest en hebben veelal diverse opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd. Wij komen graag bij u langs om uw aanvraag nader te bespreken.

Vraag direct een Topper aan!

Referenties

O.m. deze bedrijven maken al gebruik van onze Toppers:

Match Jobs is voor mij de perfecte oplossing. Snel in communicatie en uitvoering, kwaliteit van hun Toppers, flexibel, goedkoop en denkt met me mee. Match Jobs is de oplossing voor mijn probleem. Regelmatig overleg over de kwaliteit van de diensten. Klantgericht en klantvriendelijkheid is immers waar het om draait.

- Makro Nederland -

Wij hebben zeer goede ervaringen met Match Jobs! Het personeel is actief en gemotiveerd. Tijdens een periode van grote tijdsdruk en weersomstandigheden kwamen wij handen tekort en hebben toen Match Jobs ingeschakeld voor tijdelijke krachten. In de toekomst zullen we vaker gebruik maken van deze diensten.

- Afbouwbedrijf Van der Veer -

Wij hebben Match Jobs! ingeschakeld voor meerdere spoedklussen. Het was ideaal want binnen een paar uurtjes was alles geregeld! De volgende dagen stonden er al twee Toppers voor ons klaar. Ze hebben goed werk verricht. Match Jobs! is ons uitstekend bevallen en we zullen er zeker vaker gebruik van maken.

- Nesselaar bestratingen -